fredag 21 september 2018

Några tankar om livet

Vi har bara ett liv. Ett liv med både upp och nedgångar. Ett liv med personliga tillkortakommanden. Men också ett liv där vi får växa och bli lite mer nöjda med oss själva.

Vi vet inte hur långt vårt liv kommer att bli. Ett av livets orättvisor är när t.ex. ett barn dör och aldrig får chansen att växa upp och  uppfylla sina drömmar. Eller när en nybliven förälder får cancer som leder till döden och missar sitt barns uppväxt. Svårt att förstå allt här i livet. 

Livet rymmer många mysterier. En del tror att det finns en mening med allt som händer, men det tror verkligen inte jag. Däremot tror jag på att varje människa kan hitta en mening med sitt liv. 

Det finns mycket som kan "binda" en människa, t.ex. människofruktan, sjukdom, blyghet, dåligt självförtroende eller psykisk ohälsa. Men självklart finns det fler saker som kan hålla en människa "bunden" Men jag tror att alla som känner sig "bunden" av något kan bli fri. Det negativa i livet kan vändas till något positivt. Det här vara bara några tankar om livet.

Jag önskar alla allt gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jesus ska komma tillbaka

Idag är det Kristi himmelfärdsdagen och Jesus ska komma tillbaka till oss människor här på jorden. Ingen vet när, förutom Gud fadern själv. ...