torsdag 29 november 2012

Dela med dig

Nu har du chansen att dela med dig av något som Gud har gjort i ditt liv. Tänk på att ditt vittnesbörd kan få vara till glädje och hjälp för någon medmänniska! Gud välsignar dig.

2 kommentarer:

  1. Jag har funderat länge för Gud har gjort så mycket för mig. Jag har funderat och valt något som inte känns alltför privat. Jag gick i högstadiet och på fredagskvällarn gick jag på "tonår" i kyrkan. Det regnade den här mörka höstkvällen och strax före korsningen Villavägen-Kortebovägen slutar min broms att fungera. Jag far rätt ut över Villavägen och just då kommer en bil. Jag dök upp snabbt och det var mörkt och regningt så bilen hann inte bromsa särskilt mycket. Detta var dessutom före cykelhjälmens tid, Trots detta slutade det med bara ett brutet ben. Cykeln var helt demolerad, böjd i ett U och jag hade flugit upp på motorhuven och sedan i en hög båge rätt ner i asfalten. Jag borde skadats betydligt värre, kanske inte ens överlevt. Men Gud var med mig och beskyddade mig.

    SvaraRadera
  2. Ännu en sak som jag kom att tänka på. Och jag tror det är så för många av oss. När jag ser tillbaka på mitt liv, på allt som inte blev som jag ville, på besvikelser, men nu när jag ser tillbaka så ser jag meningen med alltihop. För om jag hade kommit in på nummer ett på gymnasietvalet hade jag aldrig gått media-året, aldrig träffat dessa människor, aldrig läst in tredje gymnasie-året.... osv och jag hade inte varit den jag är idag, jag hade inte haft de erfarenheter jag har, lärt känna de människor som betyder så mycket för mig idag, inte jobbat med det jag gör, inte haft den man jag har eller mina barn osv I min begränsade förmåga att se situationerna såg jag ingenting, men det gjorde Gud och jag är Honom evigt tacksam!

    SvaraRadera

Jesus ska komma tillbaka

Idag är det Kristi himmelfärdsdagen och Jesus ska komma tillbaka till oss människor här på jorden. Ingen vet när, förutom Gud fadern själv. ...