lördag 22 december 2012

Julen

Han valde att lämna sin far i himlen, för din och min skull. Han offrade allt han hade. Hans födelse var, är och kommer för evigt att vara historiens största ankomst.

Den natten i Betlehem präglades av kärlek, glädje och frälsning, för hela mänskligheten. Hans uppdrag här på jorden var att offra sitt eget liv, för att rädda dig och mig! Om han inte hade gjort det, så hade vi dött och straffats för evigt, för att vi vänt Gud ryggen och förkastat hans kärlek

Men han tog på sig ditt och mitt straff, för alla våra misstag och synder, när han dog för oss på korset. Det som han gjorde för oss är verkligen en fantastisk gåva, som han erbjuder alla människor. Du och jag kan inte få någon bättre gåva i livet, än detta erbjudande som Jesus ger oss. 

Om vi tar emot den gåvan, så kommer vi att få leva i evighet! En evighet som kommer att vara uppfylld av kärlek, glädje och frid! Det är detta som julen handlar om. Och det är verkligen värt att fira!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jesus ska komma tillbaka

Idag är det Kristi himmelfärdsdagen och Jesus ska komma tillbaka till oss människor här på jorden. Ingen vet när, förutom Gud fadern själv. ...